Buďte vidět v triku MÁMA V BĚHU

07.05.2015 22:22

Kdo se trochu pohybuje v běhu, jistě zaregistroval, že na sociálních sítích jsou již velké běžecké skupiny, které fungují jako týmy a jejichž členové hrdě propagují dresy podporující tyto skupiny. Dnes už není nic neobvyklého, když na každém trochu větším závodu vidíte běžce, kteří mají své jednotné běžecké dresy svého týmu s originálními nápisy. Oblečení na zakázku už není ničím nedostupným. Ani cenově, ani z hlediska výběru na trhu. Už nemusíte už být jako ostatní, můžete se odlišit. I kdyby jen s hláškou, která vás povzbudí! A díky tomu být také dokonale nepřehlédnutelní.

A proč ne? Sport je jedna z mála příležitostí, kdy vám budou odpuštěny i totálně nesladitelné outfity. Alespoň vás vaši fanoušci v davu závodníků rozpoznají.

Pokud chcete být dostatečně originální, stačí si vygooglit výraz "šití dresů na zakázku".

(zdroj: https://rungo.idnes.cz/funkcni-obleceni-na-miru-08f-/behani.aspx?c=A150405_113235_behani_onr)

Tričko Máma v běhu sice nehýří všemi barvami. Dnes, kdy závody září převážně běžci v neonových barvičkách, budete vynikat právě v bílém tričku s velkým logem umístěným na zádech - nejvíce viditelné místo při závodu. :)

BUĎTE JINÍ V DESIGNU MÁMA V BĚHU:

Kvalitní funkční triko na běh Máma v běhu a další věci z kolekce Máma v běhu si objednejte zde: https://www.of.cz/shop/mama-v-behu/

Diskusní téma: Každý za své TRIKO!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek